Naša misija je poticati izvrsnost učenika i izvrsnost samog sustava.

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije

Ostvarenje punog potencijala svakog izvrsnog i darovitog učenika u SDŽ i RH...

CI SDŽ je ustanova koja promiče obrazovanje potencijalno darovitih učenika u Splitsko dalmatinskoj županiji, s ciljem stvaranja okvira za rad s talentiranim i nadarenim učenicima u Republici Hrvatskoj. Također se trudimo dijeliti ono što smo naučili u tom procesu sa svim ljudima koji žele pomoći izvrsnim i nadarenim učenicima ostvariti svoj puni potencijal u domovini, EU i svijetu. U ovom trenutku imamo preko 120 mentora i više od 430 učenika u našim „A“ programima iz matematike, informatike, novih tehnologija i prirodoslovlja a program poduzetništva je krenuo u izvedbu u ovoj školskoj godini. Osposobljavanje odgojno obrazovnih djelatnika za rad s potencijalno darovitim učenicima također je naš primarni interes, a centar organizira razne edukacije i konferencije u području rada s darovitima, koje nisu usmjerene samo na koncept darovitosti, već i na podučavanje metoda rada u svrhu unapređenja cjelokupnog sustava.


Screenshot%202023-10-14%20181129.pngMisija: CI SDZ ima za cilj svojim djelovanjem poticati izvrsnost učenika i izvrsnost samog sustava.

Screenshot%202023-10-14%20181129.pngVizija: Ostvarenje punog potencijala svakog izvrsnog i darovitog učenika u SDŽ i RH

Box title here

Dopustite da Vam pomognemo!

Pronađite odgovarajuće Edukacije i programe Usavršavanja

Započnite!

Kako se prijaviti?

NicePng_registration-icon-png_9180881.png     Registriraj se u sustav Cjeloživotnog obrazovanja

Prije prijave u sustav cjeloživotnog obrazovanja potrebno je registrirati se.

toppng.com-register-200x200_652acddd39266.png     Odaberite željenu edukaciju ili program

Nakon uspješne registracije, odaberite programe usavršavanja i edukacije . Potrebno je kliknuti na neku od skupina i odabrati željeni tečaj. Pronađite područje koje vas zanima, a mi ćemo vam pomoći da postanete izvrsni.

ok_NoBg.png     Uživajte u našim programima

Otkrijte tečajeve o temama osmišljenima za napredovanje vaše karijere, poslovanja i širenje vaših vidika te za unapređenje vaših vještina za novi digitalni svijet.


Box title here

Naši partneri

Naši predavači

Zaronite u svijet edukacija

Pronađite program za sebe!

Registriraj se
Zadnji puta izmijenjeno: subota, 14. listopada 2023., 17:40